مشاوره حقوقی رایگان - صندوق خسارت بدنی

سلام خسته نباشید بنده 2 سالو چند ماه پیش با موتور سیکلت با ی ماشین تصادف کرده و یک نفر هم پشت من نشسته بود و با هر چی این در و اون در زدن به جایی نرسید حالا کسی ک پشتم بوده رفته نمیدونم شکایت کرده یا نمیدونم چطور از صندوق دولت خسارت گرفته حالا چند روز پیش برای من پیامک اومده که باید من برم بدهی رو پرداخت کنم چطوریه ی کمکی بکنید لطفا

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اون که پشت شما بوده رفته شکایت از یک نفر ناشناس کرده و دولت دیه او را پرداخت نموده الان متوجه شدند که شما ان ناشناس هستید و باید دیه را پرداخت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید پرداخت کنید ولی میتوانید بخواهید قسطی پرداخت کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما باید بدهی به صندوق را پرداخت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نیاز به بررسی جزییات موضوع میباشد

طبق قانون در صورتی که مسبب حادثه بیمه نداشته باشد یا اگر مسبب حادثه شناخته نشود و فرار نماید یا اگر سرنشینان وسیله نقلیه خارج از طرفیت وسیله نقلیه باشد صندوق مکلف است که خسارت زیان‌دیده را پرداخت نماید ولی صندوق میتواند برای دریافت مبلغ پرداخت شده به مسبب حادثه مراجعه نماید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب مستحضر باشید زمانی که شما ما که مقصر حادثه بودید بیمه نداشتید و شخص رفته است از صندوق خسارتبدنی خسارات خود را دریافت کرده است شما می بایست بپردازید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صندوق بیمه می تواند علیه شما طرح دعوا کند و شما می توانید بعد از صدور حکم قطعی و ابلاغ اجرائیه دادخواست اعسار بدهید .

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام صندوق دیه را به سرنشین شما پرداخت کرده است حالا شما باید دیه را به صندوق پرداخت نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر محکوم به پرداخت شدید میتوانید دادخواست اعسار بدهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. می بایست خسارت را به صندوق پرداخت نمایید لیکن در صورت عدم تمکن مالی از طریق کارشناس صندوق بررسی و تقسیط می شود .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

در صورتی که شخصی علت حادثه یا تصادف منجر به آسیب بدنی و جسمی شده از در خیابان رها گردد و نتوان مقصر حادثه را مشخص کرد مشخص می تواند از دولت یا همان صندوق خسارت بدنی دیه خود را دریافت نماید که از بیت المال پرداخت میشود حال صندوق فوق مقصر حادثه را شما تشخیص داده در دادگاه حاضر شوید و عدم تقصیر خود را به نحوی اثبات نمایید یا مقصر اصلی را معرفی نمایید در غیر این صورت محکوم به پرداخت آن مبلغ می شوید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید دعوای اعسار مطرح نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی

دادخواست اعسار مطرح نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید پیگیری نمایید دلیل بدهی شما چه چیزی است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا صندوق در اینگونه موارد بنمایندگی از شما خسارت را پرداخت وباید بعدا شما انرا به صندوق برکردانید اکر هم توانایی ندارید اعسار بدهید