مشاوره حقوقی رایگان - سلام و درود. درست این مطلب چیه؟

اشتباه در دائی، مؤثّر در معامله است با اینکه در حقیقت اراده را معلوم میکند چون که دعا امري است
شخصی و متغیر که وارد قلمرو قرارداد و توافق اراده ي طرفین میگردد. نواهی و اعراض در معامله متنوع و مختلف است؛ حتی جهت معامله در طرفین قرارداد
معمولاً یکسان نیست. در معامله اي که در نتیجه ي اکراه واقع میشود، قصد وجود ندارد . نظر مشهور فقهاي امامیه این است که اجازه در عقد مکروه کاشف است
و نسبت به گذشته اثر ندارد

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .به منابع وکتب درسی مراجعه فرمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اکراه در معامله آنرا غیر نافذ میکند و اگر اکراه کننده بعد عقد را تنفیذ کند عقد از ابتدا صحیح خواهد بود