مشاوره حقوقی رایگان - مسئولیت بدهی های مالیاتی

با سلام
بنده در طی چند سال عضو هیئت مدیره شرکت سهامی خاص بوده ام و در حال حاضر قصد خروج از هیئت مدیره و سهامداری شرکت را دارم
در سال 97 شرکت فعالیت داشته است (و در طی این سال بنده عضو هیئت مدیره بوده ام) میخواستم بدونم به غیر از مالیات های ارزش افزوده که به صورت خود اظهاری از طرف شرکت بوده است آیا اگر تا قبل از پر کردن دفاتر سالیانه و تا قبل از تیرماه سال 98 که دفاتر سالیانه مالیاتی به اداره مالیات ارائه میشود بنده از شرکت به طور کامل خارج شوم بعد از خروج بنده از شرکت به غیر از مالیات ارزش افزوده که قبلا قطعی شده است آیا مالیات بر درآمد و مالیات سالانه سال 97 که در تیر ماه 98 و بعد از آن برای شرکت از طرف اداره مالیات تعیین و بریده میشود متوجه بنده هم میشود و بنده هم در قبال پرداخت آن مسئول هستم ؟
با تشکر

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

مسولیت شما مربوط به دوران فعالیت تون به عنوان عضو هیات مدیر ه بصورت تضامنی بوده و بر بدهی مالیاتی شرکت که قطعی شده ، لحاظ می شود. 09126398085