مشاوره حقوقی رایگان - رضایت در پیشروی در ساخت ملک مجاور

با سلام و احترام بنده مالک یک واحد از آپارتمان 8 واحدی هستم ملک مجاور ملک ما چندی پیش به صورت غیر مجاز اقدام به ساخت صد در صد بنا نمود و بنده و یکی از همسایگان به شهرداری و فرمانداری وبازرسی کل کشور شکایت خود را ارائه نمودیم و بقیه همسایگان نیامدند و ما مبلغی را بابت خسارت وارده به واحد خود ( کم شدن نور و دید واحد ) از مالک ملک مجاور گرفته و رضایت محضری دادیم وایشان ملکشان را ساخته و در حال اتمام است و حال سوال بنده این است همسایگانی که شکایتی از ابتدا نداشته اند می‌توانند ادعای خسارت کنند و ما دخیل در این موضوع هستیم یا خیر با تشکر فراوان

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بله امکان طرح دعوی هست ولی شما دیگر امکان طرح ادعای جدید نخواهید داشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

‌ما رضایت دادید و دیگر دخیل نیستید