مشاوره حقوقی رایگان - معافیت با لکنت زبان

با سلام
من 21 سالم هست و از بچگی لکنت زبان داشتم، رفتم دکتر گفتن تا 8-9 سالگی خوب میشی ولی هنوزم ادامه داره، ایا امکانش هست با لکنت زبانم معاف بشم؟ چقدر احتمال داره و ایا اگر معاف بشم کارت قرمز بهم تعلق میگیره؟
بعد من شنیدم برای گواهینامه به لکنت زبان گیر میدن، ولی من خیلی بی دردسر گرفتم، تاثیری نداره توی روند معافیت؟
بلکه بعد این همه سال تحمل یه لطفی هم بهمون شده باشه :)

پاسخ ها :

معافیت لکنت زبان سربازی گواهینامه