مشاوره حقوقی رایگان - معافیت لکنت زبان سربازی

وقت بخیر
21 سالم هست
من لکنت زبان دارم
میخوام برای معافیت اقدام کنم.
منتها من دانشجوی کارشناسی هستم.
چون میگن لکنت زبانت اگر شدید باشه تا قبل مدرک لیسانس معاف دائم هست. برای همین من الان میخوام اقدام کنم.
به نظرتون چیکار کنم؟
اگر الان برای معافیت اقدام کنم و مدارکم رو به پلیس 10 بدم و کمیسیون بگه باید دانشگاهت تموم بشه ، آیا اضافه خدمت میخوره بهم برای زمان سربازی؟
اگر اضافه میخوره ، زمانش چقدره؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید ابتدا از دانشگاه انصراف بدهید و سپس درخواست به سازمان نظام وظیفه بدهید
بهتر است ابتدا مدرک لیسانس خود را بگیرید و بعدا اقدام نمایید چون

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مشمولان تا زمانی که اشتغال به تحصیل دارند نمی‌توانند از معافیت برخوردار شوند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در حال حاضر معافیت تحصیلی دارید