مشاوره حقوقی رایگان - فرجام خواهی بازگشت بکار

با سلام
چندین سال پیش از کارفرمایم به اداره کار شکایت کردم و مطابق قانون تمام حق و حقوقم را خواستم و آنها با دستمزد ایام بلاتکلیفی من موافقت نکردند. بعد به دیوان شکایت کردم و دیوان حرف من را تایید کرده و گفته بود که کارفرما باید دستمزد ایام بلاتکلیفی و حق بیمه من را در سالهای بیکاری ام به من بپردازد و متاسفانه من هم به دلیل بی اطلاعی از قانون و کم تجربگی از هیات حل اختلاف اداره کار بازگشت بکارم را نخواستم و در اجرای رای دیوان گفتند که چون تقاضای بازگشت بکار نداده اید پس نمیتوانید ادعایی در خصوص دستمزد ایام بلاتکلیفی داشته باشید و حالا بعد از 4 سال انتظار کار خودم را خراب کردم و هیچ چیزی به من تعلق نگرفته است.
حالا میخواستم بدانم که میتوانم تقاضای خودم را به قاضی پرونده در دیوان بفرستم تا یکبار دیگر به من فرصت بدهند که تقاضای بازگشت بکار من را قبول بکنند تا بتوانم تمام حق و حقوق خودم را بگیرم یا اینکه همه زحمات من به باد رفته است و دیگر هیچ کاری نمیتوانم بکنم.
با تشکر

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

به هر پرونده ای یک بار رسیدگی می شود. شما تقاضای بازگشت بکار به اداره کار بدهید.