مشاوره حقوقی رایگان - کسر متراژ

سلام،بنده مغازه ای را به صورت پیش خرید بدین مضمون(50متر مغازه به قیمت یک میلیارد تومان) با سند عادی خریداری نموده ام،حالا بعد از تحویل متوجه شده ام مغازه 70متر میباشد، آیا میتوانم الباقی کسر متراژ را پس بگیرم و یا چون جزبه جز ثمن با متراژ اشاره نشده فقط حق فسخ خواهم داشت.

پاسخ ها :

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، به دلیل اینکه به صورت کلی خریداری یا به سخن دیگر به ازای هر متر مبلغ معین نشده صرفا می توانید فسخ کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در قرارداد در خصوص اضافه متراژ تعیین تکلیف نشده باشد با این توضیحات می توانید معامله را فسخ کنید.