مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله مغازه

سلام پدر من ماه خرداد مغازه اش رو فروخته و بیشتر پول رو گرفتن قرار بود ماه تیر مابقی پول رو بگیرن ولی متاسفانه چکی دریافت نکردن و کلید رو تحویل دادن ولی سند هنوز به اسم خودشونه امکان داره مغاره رو پس بگیرن و باید پولی که گرفتن رو پس بدن؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
بستگي به مفاد قرارداد دارد باید دید حق فسخ و یا شرط فاسخ پیش بینی شده است یا خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر در قرارداد بابت عدم پرداخت ثمن حق فسخی در نظر گرفته شده باشد می‌توانید مطابق آن اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در قرارداد حق فسخ داشته باشد می تواند معامله را فسخ کند
در غیر این صورت صرفا می تواند دادخواست مطالبه وجه بدهد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام قراردادسون باید مطالعه بسه ببینیم ایا حق فسخ دارند یا خیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر در قرارداد شرط شده باشد امکان فسخ قرارداد وجود خواهد داشت
در غیر این صورت خیر

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
در حالت عادی نمی تواند مگر اینکه در متن قرارداد بابت عدم پرداخت مبلغ حق فسخ پیش بینی شده باشد.اگر حق فسخ نداشته باشد می تواند دادخواست مطالبه وجه بدهد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جمله این موارد بستگی به شرایط قرارداد معامله دارد. بنابراین لازم است که قرارداد منعقد شده فیمابین، مورد بررسی و تحت مطالعه قرار گیرد.