مشاوره حقوقی رایگان - مشاور رایگان املاک

سلام دو سال پیش به املاک مراجعه کردم و یک مغازه که نصف و نیمه ساخته شده بود رو به مبلغ متری سی میلیون تومن خریداری کردم، مشاور املاک گفتن این مغازه سی متره شاید یکی دو متر بالا و پایین بشه، که من قبول کردم چند ماه دیگه ساختش تموم میشه، الان مغازه از اونی که گفتن خیلی کوچیکتره شاید بیست و سه چهار متر باشه، این در صورتی هست که مغازه الان شده متری هفتاد تومن و این املاک میخواد به پول همون موقع که من خریدم به من پرداخت کنه و این مهم رو داخل مبایعه نامه نوشته که چه خریدار چه فروشنده به پول همون دو سال پیش با هم حساب و کتاب کنن، آیا من میتونم شکایت کنم؟‌ یا هیچ چاره ای نیست که حداقل مغازه که خیلی کوچیکتره من خریدار ضرر نکنم، ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

سلام .میزان متراژ یا مساحت مغازه بعلت اینکه کمتر از متراژ توافق شده باشدشما به عنوان خریدار حق فسخ معامله را دارید و یا معامله را به همون شکل که انجام شده بپذیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام طبق قانون پیش فروش فروشنده باید به قیمت روز پرداخت کند