مشاوره حقوقی رایگان - اذیت شدن و کتک خوردن از پدر و بی قانون رفتار کردن

سلام وقت بخیر ..
من دختری 17ساله هستم که دوساله تقریبا نامزدم و 4ماهی میشه عقد عادی کردم و الان مهلت عقدم تموم شده و پدرومادرم میگن دیگه نباید اسم نامزدمو بیارم و باید بهم بزنم و بدون منطق میگن منم دوسش دارم سر همین جریان کلی حرف بد خوردم و کلی کتک خوردم و دارم اذیت میشم .
میشه شکایت کنم؟
باید چیکار کنم ؟؟؟؟

پاسخ ها :

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. اگر واقعا دلایل والدین شما بی منطق و نادرست است و شما می‌خواهید با اون پسر ازدواج کنید باید از طریق دادگاه اقدام کنید. البته قبل از اقدام باید تمامی جوانب را درنظر بگیرید. اگر کار به دادگاه بکشید احتمالا والدین شما تا مدتها و شاید برای همیشه از اون پسر خوششون نیاد و شما را نیز طرد کنند و جهیزیه نیز برای شما تهیه نکنند. ابتدا از طریق یک بزرگتر مورد اعتماد فامیل سعی کنید موصوع را حل کنید و اگر نشد و مواردی را که گفتم مشکلی نداشتی از طریق دادگاه میتوانید اقدام کنید و اجازه ازدواج بگیرید البته اگر پسر شرایط ازدواج را در نظر دادگاه داشته باشد مثل یک شغل.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جهت ازدواج می توانید از دادگاه اقدام نمایید
بهتر است با مذاکره حل وفصل نمایید
امکان شکایت جهت فحاشی و ضرب و شتم می باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان ایراد ضرب و شتم یا ضرب جرح عمدی می‌توان طرح شکایت کرد
بهتر است کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می توانید با مشپاور تماس بگیرید تا با خانواده صجبت نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید