مشاوره حقوقی رایگان - وصول شارژ ساختمان از طریق اجرا در ثبت اسناد و املاک

مدتی قبل با ارسال اظهارنامه مطابق متن موجود در سایت شارژ ساختمان را از یکی از ساکنین ساختمان مطالبه کردم فرد مذکور به اظهارنامه پاسخی نداده و مهلت مقرر برای پاسخگویی نیز سپری شده اما اکنون پس از مراجعه به اداره ثبت اسناد و املاک و درخواست صدور اجراییه، اداره ثبت اعلام کرد که باید یا ریز تمام هزینه ها را در اظهارنامه قید شود یا تمامی هزینه ها و فاکتورها برابر اصل شده و تحویل شود. می خواستم بدانم با توجه این که بدهکار هیچ اعتراضی نداشته و اصلا امکان درج همه هزینه ها در برگه اظهارنامه وجود ندارد از لحاظ قانونی برای صدور اجراییه در چنین شرایطی چه مدارکی لازم است؟

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

مدارک و مستندات باید ارائه شود.