مشاوره حقوقی رایگان - سرقت مستوجب تعزیز

من یه مدتی بایه خانمی دوست بودم ویه گوشی باکارتونش روبهش دادم ایشون گرفت ریجیستری زدبنام خودش ولی فاکتورگوشی بنام منه و سریال گوشی هم داخل فاکتور درج شده الان پس ازگذشت تقریبا8ماه من توسامانه همیاب اعلام سرقت کردم که نتیجه ردیابی امروزمثبت اعلام شدوسریعابه دفتر خدمات قضایی مراجعه وشکایت تنظیم کردم باتوجه اینکه محل وقوع تهران بوده ولی الان ساکن شهرستان هستم دوستانم که اشناهستندگفتندهمین شهرستان شکایت کن و بگو اینجاازم سرقت شده.
موضوع شکایت هم برام زدن سرقت مستوجب تعزیر.
خواستم ببینم الان بعدازمراحل قضایی واگاهی چه اتفاقی میفتد؟

پاسخ ها :

محمد نجفی روادانق

محمد نجفی روادانق :

سلام،در صورتی که ادله شما برای اثبات سرقت کافی باشد قرار جلب به دادرسی صادر خواهد شد ولی اگر جرم سرقت ثابت نشود منع تعقیب توسط دادسرا صادر میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
اگرمجرمیت احراز شود قرار جلب به دادرسی صادر می‌شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سرقتی انجام نشده است
و قرار منع تعقیب صادر خواهد شد
و ایشان میتواند از شما شکایت و اعاده حیثیت نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می بایست بتوان ادعا را اثبات نمود و گاهی ممکن است بتوان اعده حیثیت نمود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
این موضوع که شما اعلام کرده اید سرقت محسوب نمی شود.
می توانید دادخواست استرداد هدایا بدهید یا قیمت گوشی را مطالبه کنید و اعلام نمایید که بهش قرص داده اید.