مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از پرداخت بدهی چک

با سلام
خوانده ب 15میلیون محکوم شده و درخواست اعسار داده گوشی و خط ثابت شماره تهران خوانده ارزشش بیشتر از 20میلیون تومان میباشد و ذر یک پرونده دیگر در دادگاه وکیل گرفته و کلی پول ب وکیل داده آیا میتوان ب استناد این دو مورد اعسارش را رد کرد و اینکه پرینت بانکیش قبل از اجراییه و بستن حساب هاش در عرض 4ماه قبلش گردشش بیشتر از 600میلیون بوده ولی زمانی که حساب هاش رو بستیم هیچی تو حسابش نبود
ضمنا خوانده ب تازگی 10روز قبلتر از برگشت زدن چک خوانده جواز گرفته و از طریق آن با حساب مادرش وام میگرد و جواز را ب عنوان ضامن ب بانک میده
لطفا راهنمایی کنین چطوری دفاع بکنم از خودم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید در دادگاه اعلام کنید که حاضر نیستید در روستا زندگی کنید
زوج مکلف است منزل در شأن زوجه تهیه کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام زوج مکلف است منزل در شأن زوجه تهیه کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوج مکلف است مسکن در شان زوجه با تمام وسایل تهیه کند