مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر خواهی چک

سلام چک به مبلغ 50000000 ریال برگشت خورده و ازم شکایت شده به دلیل مشکلاتی نتونستم پاس کنم اعسار دادم برای تقسیط قبول نکردن و رای دادن که یه جا مبلغ داده شود میخام تجدیدنظر خواهی کنم ولی نمیدونم چی بنویسم وچه کاری کنم که تقسیط بشه خواهان قبول نمیکنه

پاسخ ها :

ابوالفضل عطاءزاده

جناب آقای ابوالفضل عطاءزاده:

بهتر است برای پرونده خود وکیل اختیار کنید تا شانس تجدیدنظرخواهی خود را بالا ببرید

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام برید دفاتر خدمات قضایی فرم اعسار و شهود بگیرید و پر کنید و قبل از بیست روز تجدید نظر خواهی کنید

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام در محل حاضر امکان لایحه نویسی موجود نیست مراجعه حضوری به دفاتر وکلا نمایید