مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای صادره

سلام
4 فرزندیم پدرمان فوت شده است
مادرم بخاطر قسطای زیادی که داشته و نداشتن درآمد خانه ی پدرمان را اجاره میداد دوتا از خواهر برادرای ما رفتن شکایت کردن مبنی بر اینکه مادر ما پول اجاره را بین خودش و بقیه تقسیم میکرده و به اون دوتا نمیداده دادگاه هم رای رو به نفع اونا صادر کرده آیا میشه به این رای اعتراض کرد؟؟ دادگاه چرا باید به حرف دونفر فقط کفایت کنه؟؟ راه حلش چی هست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مهلت قانونی می توانید به رای دادگاه اعتراض کنید.
مادر شما بعد از فوت پدرتان اجازه تصرف و اجاره در ملک پدری را ندارد .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر رای قطعیت نیافته است میتوانید بدان معترض شوید مستند و مستدل

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در مهلت قانونی می توانید به رای دادگاه اعتراض کنید.