مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای صادره

سلام و عرض ادب
خیلی خلاصه خدمت شما عرض کنم که بنده با شخصی بابت اجرا mdf ساختمانم قرارداد داشتم و بابت ایرادهایی که در اجرای کار وجود داشت به اتحادیه مراجعه کردم و شکایت کردم الان ایشون تا فهمید من شکایت کردم دست پیش را گرفت و شکایتی از طریق شورای حل اختلاف بابت کارشناسی مجدد قیمتها از بنده انجام داد و بعد از انجام کارشناسی رای صادر شد و کارشناس قسمتی از بند قرارداد را به اشتباه جز کارهای اضافه شده محاسبه کرده بود و بنده به دلیل اینکه این جز کارهای اضافه شده نیست و در قرارداد به وضوح اشاره و یکبار محاسبه شده بود اعتراض کردم الان برای من ابلاغ اومده که نهصد هزار تومان طی 3فیش سیصد هزاری بابت کارشناسی مجدد واریز کنم و 7 روز فرصت داده در صورتی که من نیاز به کارشناسی مجدد ندارم و فقط اعتراض من با توجه به قرارداد جز کارهای اضافه شده نیست فقط همین.
الان من باید چیکار کنم و از چه راهی میتونم اقدام کنم که بابت اشتباه جزئی کارشناس اول هزینه کارشناسی مجدد ندهم
لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی متن رای یا و کارشناسی دارد تا اظهارنظر دقیقه به توان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید هزینه کارشناس را پرداخت نمایید و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک سوال معمولی نیست بلکه یک پرونده کامل است که باید بررسی دقیق و جامع صورت گیرد و اسناد و مدارک شما به درستی رویت شود و بعد به نظر قطعی رسید در غیر این صورت پرونده به خوبی جلو نمیرود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به روی هزینه کارشناسی باید تأدیه گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت نیاز به بررسی جزئیات دارد

یک وکیل :

سلام و درود شما می توانید از دادگاه درخواست گزارش تکمیلی نمایید کارشناس گزارش تکمیلی ارائه نماید و موضوعاتی را که مد نظر شما است کارشناسان در گزارش کارشناسی بیاورد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تقاضای تکمیل نظریه کارشناسی قبلی را کنید

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام میتوانید تقاضای تکمیل یا اصلاح نظر کارشناس بدهید البته تا موعد 7روزه تمام نشده تعیین تکلیف کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مدارک و مستندات نیاز به بررسی دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

یا باید مرجع قضایی را قانع کنی کنی که کارشناسی سه نفره نیاز نیست یا پرداخت کنی

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر اعتراض به نظر کارشناس دارید هزینه پرداخت شود تا به اعتراض شما رسیدگی شود از طریق اتحادیه نیز پیگیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق لایحه مکتوب از طریق دفاتر خدمات قضایی و سپس مراجعه حضور با قاضی صحبت نمایید و بخواهید کارشناس نظریه تکمیلی بدهد و تقاضای ارجاع به کارشناس سه نفره نکرده اید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
هزینه کارشناسی را در هر صورت باید بپردازید