مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار

با سلام
من در سال 85 با شهرداری قرارداد 5 ماهه داشتم ولی بعدها متوجه شدم که بیمه را کامل نپرداخته و به همین علت به اداره کار شکات کردم. در اداره کار گفتند که فقط حق بیمه قراردادت را میتوانی مطالبه کنی و به غیر از بیمه چیز دیگری نمیتوانی مطالبه کنی
بعدا به دیوان عدالت شکایت کردم که در جواب من گفته اند که دستمزد ایام بلاتکلیفی و حق بیمه ایشان باید پرداخت بشود
در اداره کار برای اصلاح رای هیات حل اختلاف جلسه ای تشکیل دادند و در جلسه از من پرسیدند که آیا بازگشت بکار میخواهی من هم ندانسته و نفهمیده گفتم نه فقط اجرای رای دیوان را از شما خواستارم
بعد متوجه شدم که با استفاده از عدم بازگشت من به کار سابقم را بهانه کردند و گفتند که دیگر نمیتوانی برای سالهای گذشته ات دستمزد ایام بلاتکلیفی و حق بیمه ات را مطالبه کنی
حالا با توجه به اینکه من بعد از سالها انتظار کشیدن در جلسه اداره کار به ضرر خودم حرف زده ام و حالا پشیمانم چون هیچ ریالی بابت سالهای گذشته به من ندادند
و گفتند که اگر بازگشت بکار میخواستی میتونستی از بابت سالهای گذشته حق بیمه و دستمزدت را مطالبه کنی
حالا میخواستم بدانم من که در لحظه دادرسی به زیان خودم حرف زده ام و قانون را به من تفهیم نکرده بودند ایا میتوانم دوباره به دیوان اعتراض بکنم و اشتباه خودم در انجا مطرح کنم تا رای به بازگشت من بدهند؟
ممنونم