مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تفکیک طبقه دوبلکس

با عرض سلام و احترام،
برای زمین ما 1طبقه+ 5 طبقه(طبقات 4و5) به صورت دوبلکس پروانه صادر گردیده است.
حال ما با یک سازنده میخواستیم به صورت 50 به 50 قرارداد ببندیم که توافق شده که طبقات 1و2 و با پرداخت نصف قیمت طبقه 3 را برداریم و طبقه 4و5 را سازنده بردارد.
حال سوال بنده این است که هزینه تفکیک طبقات سازنده فقط بر عهده ما هستش یا به صورت شراکتی پرداخت خواهد شد؟

پاسخ ها :

حسین یاوری

حسین یاوری :

در این خصوص توافق کنید و در غیر اینصورت جهت اطلاع از عرف منطقه تان به مشاورین املاک اون منطقه مراجعه کنید