مشاوره حقوقی رایگان - مشکل حیاط

وقت بخیر. 10سال پیش 2واحد مسکونی در طبقه همکف و اول ساخته ایم که طبقه اول بنام خودم و طبقه همکف بنام همسرم میباشد حیاط ما فقط جای پارک یک ماشین دارد و ورودی هر دو واحد از یکجا بوده ما یکسال پیش طبقه همکف را بصورت قولنامه ای فروختیم البته متراژ حیاط را هم جزء قولنامه نوشتیم که فروختیم فقط ننوشتیم جهت پارک ماشین. حالا مالک پایین ادعا جدا کردن حیاط و بسته شدن راه ورودی ما را دارد. ایا حق با ما است؟ ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، مطابق قرارداد حیاط یا همان پارکینگ متعلق به خریدار است و در صورت اینکه راه دسترسی دیگری به منزل مسکونی خود ندارید شما صرفا حق ارتفاق جهت رفت و آمد می توانید داشته باشید