مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات

سلام، حیاطی داریم در حریم یک دستگاه اپارتمان 6 واحدی و 3 مغازه، بنده به‌عنوان مالک یک واحد چگونه میتوانم بفهمم این حیاط شامل‌ مشاعات ساختمان هست یا خیر؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید به اداره ثبت مراجعه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به سند و صورتمجلس تفکیکی مراجعه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام در پایان کار ساختمان شما ذکر شده است و میتوانید به شهرداری مراجعه نمایید و در خواست پایان کار و صورت مجلس تفکیکی را نمایید و

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،به پایان کار و صورتمجلس تفکیکی مراجعه کنید.ولی اصولاً حیاط جز مشاعات است.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام به صورتمجلس تفکیکی مراجعه نمایید.

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام .با مراجعه به اداره ثبت احوال و یا اینکه درخواست تامین دلیل از شورای حل اختلاف با جلب نظرکارشناس خبره ثبتی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در ثرارداد اگر قید نشده میتوانید از دیگر ساکنین بپرسید . اگر سند مالکیت نیز دارد میتواند ملاک باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر منزل شما سند رسمی دارد تمامی مشاعات در آن قید شده است.