مشاوره حقوقی رایگان - حیاط ساختمان

با عرض سلام یک ساختمان داریم که طبقه پایینش مغازه هست و پشت مغازه یک واحد مسکونی و حیاط اشتراکی و بالای مغازه هم یک واحد آپارتمان که متعلق به بنده هست حالا با اجازه ما واحد طبقه پایین و حیاط رو به مغازه اضافه کرده و پایین کلا تجاری شده
حالا قسمت پشت که حیاط بوده مسقف شده می‌خوام بدونم متعق به کی هست؟ ما میتونیم به عنوان بهار خواب و بالکن استفاده کنیم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر البته بستگی به مفاد قرارداد شما با مالک مغازه دارد