مشاوره حقوقی رایگان - اذن استقراض

با سلام
من ده سالی هست از پدرم شکایت کردم برای نفقه اما اصلا عدد عادلانه ای برام نمیدن
الان بهم گفتن میتونم اذن استقراض بگیرم، این اصلا چیه و برای من چه فایده ای داره و برای گرفتنش باید چی کار کنم ؟

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

قاعدتا اگر قیمت نفقه اعلامی کم است بایستی با افزایش تورم مجددا دادخواست تعدیل بدهید تا کارشناسان ،نفقه را تعیین کنند .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. شما باید دادخواست تعدیل نفقه ماهیانه را مطرح نمایید و به افزایش تورم سالانه بانک مرکزی و شرایط زندگی خود استناد نمایید