مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت ملکی

باسلام
همسایه پشت ساختمان بنده جدیدا اقدام به احداث باغچه پشت پی ساختمان (دیوار حیاط نیست) بنده کرده طی دادخواست تامین دلیل کارشناس رسمی دادگستری امکان نفوذ آب به ساختمان بنده را تایید نموده بنده با استناد به کارشناسی دادخواستی با خواسته الزام به ایفای تعهد (مالی) مبنی بر (الزام خوانده به اصلاح وضع موجود به دلیل جلوگیری از خسارت احتمالی) به دادگاه دادم که قاضی محترم خوانده را محکوم به الزام به اصلاح باغچه احداث شده در ملک خودش به نحوی که هرگونه بیم نفوذ اب به منزل خواهان مرتفع شود نموده است حکم قطعی شده و در مهلت ده روزه پس از صدور اجراییه خوانده اصلاحی انجام نداده و اجرای احکام میگوید باید خواهان اصلاح را انجام دهد و هزینه را از خوانده بگیرد (که این بی عدالتی است) با این تفاسیر اگر دادخواست دیگری با خواسته رفع مزاحمت ملکی و قلع و قمع مستحدثات و اعاده وضع به حال سابق به دادگاه بدهم ایا دادخواست رد میشود یا مسموع است؟
در ضمن بنده با طرف مقابل هم که مستقیما صحبت کرده ام با کمال بی منطقی میگوید نظر کارشناس غلط است و هیچ اصلاحی انجام نمیدهم.