مشاوره حقوقی رایگان - شکایت در دیوان

سلام من نزدیک 17سال است که از یک ارگان نظامی اخراج خودسر شده ام. بدون تشکیل هیچ کمیسیون بدوی دادگاه نظامی بدوی و بدون رعایت سلسله مراتب البته حدود بیست نفر هم دوره ای داشتم که دقیقا شرایط بنده رو دارن من به دیوان عدالت شکایت کردم. مشتکی عنه هیچ دلیل محکمه پسندی ندارد خسارت من میلیاردی میشه یه وکیل خوب میخوام که ده درصد بهش حق الوکاله میدم البته اون بیست نفر رو هم بهش معرفی میکنم

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

دادگاه با توجه به مدارک و مستندات موجودر در پرونده مبادرت به صدور رای می کند جهت بررسی مدارک توسط وکیل تماس بگیرید 09126398085