مشاوره حقوقی رایگان - پيش فروش ساختمان

با سلام و احترام واحدي پيش فروش شده كه پاركينگ آن در دو مرحله به حياط پيش روي داشته است. بعد از پيش روي دو مرحله، واحد پيش فروش شده، الان خريدار ادعا مي كند كه بعد از پيش فروش پيش روي شده، در صورتي كه مدارك پيشروي مرحله اول در شهرداري موجود مي باشد ولي مرحله دوم شهرداري مداركي موجود نيست، به چه طريق امكان اثبات آن را دارم كه رويت كرده و خريداري كرده است.
با تشكر

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

از طریق شورای حل اختلاف دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس در زمینه ساختما و شهرداری بدهید که کارشناس نظرش رو بده و برای دادگاه‌ها قابل قبول باشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت اختلاف دادگاه طبق قرارداد شما عمل خواهد کرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر ادعای سازنده قانونی نیست
و سازنده مکلف است که ساختمان را
طبق نقشه ابتدایی مصوب شهرداری بسازد
و طبق قانون در صورت تخلف در ساخت ، باید به خریداران خسارت پرداخت نماید حتی اگر بعدا جریمه تخلف را طبق نظر کمیسیون ماده
100 پرداخت نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از زریق کمسیون ماده 100اقدام به شکایت کنید