مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق؟

سلام وقتتون بخیر.

من و زوجه بنا به شرایط زندگی در شرف جدایی هستیم و پرونده طلاقمون در دادگاه در جریان هست.

با وجودی که من و زوجه در منزل استیجاری زندگی میکنیم و هر دو کلید خانه رو داریم اما از آبان ماه هر دو خانه را ترک کرده ایم و ایشان در منزل پدرشون و من هم در منزل پدرم زندگی میکنم.
زوجه با توجه به کلیدی که در دست دارد چند روز یک بار شاید 8 تا 12 روز یک بار به خانه سر زده و به گل ها اب می دهد و به خانه پدرش برمیگردد بدون انکه در منزل بخوابد.

بنده نیز در ماه های اذر- دی- بهمن و اسفند به تاریخ و ساعت مشخص ماهیانه مبلغ 450 هزار تومان به حساب ایشون به جهت نفقه پرداخت میکنم.
حال زوجه با شکایت در دادگاه از نوع کیفری مدعیست که بنده از اول مهر تاکنون ضمن انکه زوجه تمکین عام و خاص از زوج داشته است اما زوج به یکباره ترک منزل نموده و هیچگونه نفقه و خرجی به زوجه نمی دهد، زوج آگاهانه و تعمدانه برای فرار از ترک انفاق ماهیانه مبلغ 450 هزار تومان به حساب زوجه پرداخت کرده است که کفاف زندگی زوجه را نمیدهد و زوجه از طریق پدر و مادرش خرج زندگی خود را میدهد. لذا از مقام قضایی خواستار تعقیب زوج و حکم به مجازات ایشان به ترک انفاق را داارم. (متن نوشته شده عیننا درخواست ایشان هست که به من ابلاغ شده و پدر و مادرش رو به عنوان شاهد به دادگاه معرفی کرده است).

از وکلای محترم این سوال رو دارم که:
اولا وکیل ایشون در متن درخواستشون مدعی هستن که من هیچگونه خروجی و نفقه به ایشون ندادم و از سوی دیگر در متنشون مدعی هستن که من آگاهانه و تعمدانه برای فرار از ترک نفقه مبلغی به حساب ایشون واریز میکردم .... ) حال ایا همین خواسته وکیل نغض کننده صحبت خودشون نیستن که مدعی هستن من نفقه نمی پردازم و در خط بعد ی میگویند تعمدانه مبلغی واریز کرده ام؟
مگر ترک انفاق به معنی ندادن نفقه در صورت استطاعت مالی نیست.. بنده با وجودی که کارمندم مبلغی رو بنا به دریافتی حقوقم پرداخته ام!!

دوم= بنده کارمند دولت هستم و بنا به حکم کارگزینی دریافتی بنده 7 میلیون و 100 هزار تومان هست. اما بر اساس فیش حقوقی و جمع کسورات مالیات و برخی وام های کارمندی دریافتی بنده چیزی بین 4 میلیون 700 هزار تومان تا 5 میلیون و 200 هزار تومان می باشد که در این بین من ماهیانه مبلغ 1 میلیون و 500 هزار تومان اجاره خانه و 1 میلیون و 800 هزار تومان قسط وام ازدواج رو بنا به فیش های پرداختی و سند بانکی پرداخت میکنم.
در این بین با جمع حقوق دریافتی و کسر همه موارد گفته شد که سند پرداختی همه انان ماه به ماه از طریق بانک موجود است کل پولی که برای بنده باقی می ماند 1 میلیون و 900 هزار تومان هست.
و من از این مبلغ 1 میلیون و 900 هزار تومان عدد 450 تومان را به حساب ایشون ماه به ماه پرداخت کرده و میکنم و کل مبلغ باقی مانده برای بنده 1 میلیون و 450 تومان تا پایان ماه می باشد.

حال با توجه به تفاسیر گفته شده اما بنده ترک انفاق کرده ام؟
ایا به حبس محکوم می شوم؟
یا رد منع تعقیب میخورم؟
یا قاضی پرونده رو به کارشناس نفقه ارجاع میدهد تا کارشناس مبلغ نفقه را مشخص کند و در صورت افزایش نفقه.. من باید ما به تفاوت رو پرداخت کنم یا اینکه به زندان محکوم می شوم؟|
لازم به ذکر هست کل مدت زندگی ما 18 ماه بوده است که 4 تا 5 ماه هست که از هم جدا زندگی می کنیم.
بنده هم حکم کارگزینی- فیش حقوقی اسفند-بهمن-دی-اذر-ابان به اضافه اجاره نامه منزل که ماهیانه چقدر اجاره میدهم و سند بانکی وام های ازدواج و مبلغ هر قسط رو ضمیمه کرده ام.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما کافی است برای پرداخت های خود در ماهای اخیر رسید ارایه دهید و دفاعیات خود را در مورد پرداخت نفقه معوقه بیان کنید . در این صورت ترک انفاق رد میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید دادخواست الزام به تمکین بدهید.
نتیجه پرونده ترک انفاق قابل پیش بینی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

برای سوالات طولانی با توجه به حجم سوالات از مشاوره های تلفنی سایت استفاده نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام موضوع شما از چند جهت قابل
بررسی است و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به تمکین بدهید این دادخواست متقابلا مطرح میشود و موضوع روشن خواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

احتمالا ترک انفاق رد می گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصل پرداخت نفقه از ناحیه شما محرز است وبهتر است شما هم تمکین زوجه را در خواست میکردید