مشاوره حقوقی رایگان - وکالت

سلام
میخوام وکالت همسرم رو قبول کنم و کارهای قضایی رو من انجام بدم باید چیکار کنم که ایشون دیگه دنبال کارهای جلب نباشن و بنده انجام بدم آخه حکم قطعی اومده که باید مبلغی رو بده ولی نداده و دادگاه گفت حکم جلب درخواست کن ما هم انجام دادیم ولی همسرم نمیتونه من میخوام از طرف ایشون کارها رو انجام بدم ؟
ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما نمی توانید دادگاه و مراجع قضایی شما را نمی پذیرد شما می توانید وکیل بگیرید

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام در دفترخانه اسناد رسمی وکالت کاری از ایشان اخذ کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما وکالتنامه مدنی داشته باشید امکان پیگیری قضایی توسط شما وجود نخواهد داشت و شما باید وکیل دادگستری بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما به وکالت از همسرتون نمی توانید به دادگاه مراجعه کنید و برای پیگیری کار دادگاه صرفا وکیل دادگستری می تواند اقدام کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما نمیتونید کارهای قضایی همسر خود را انجام دهید باید وکیل بگیرید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. انجام امور قضایی در دادگاه صرفا توسط وکیل دادگستری قابل انجام می باشد!

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

وکیل دادگستری می تواند اقدام حقوقی در دادگاه انجام دهد یا اصیل

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به اجرای احکام مراجعه و مبلغ را واریز کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید از طریق وکیل دادگستری اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وکالت در دادگستری صرفا توسط وکیل دادگستری است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر منظور اقدامات حقوقی و قضایی در دادگستری است امکان ندارد ولی اگر منظور کارهای اداری است بلی وکالت مدنی بگیزید اقدام کنید در غیر اینصورت باید وکیل دادگستری بگیزید