مشاوره حقوقی رایگان - زندان باز

سلام شرایط زندان باز چیه؟ آیا رضایت خواهان شرط است؟

پاسخ ها :

مجید نیک روش ماسوله

جناب آقای مجید نیک روش ماسوله :

سلام
محکومین جرائم غیر عمد و محکومین پرداخت جزای نقدی که توان پرداخت ندارندو محکومین مالی و محکومین جرائم عمد تا دو سال حبس به شرط گذراندن یک چهارم حبس و بیش از 2 سال تا 15 سال به شرط تحمل یک پنجم و بیش از 15 سال به شرط تحمل 4 سال از محکومیت و رضایت و عدم رضایت خواهان شرط نیست

پرسشگر :

این زندان باز شامل چه جرمانی میشه آیا شامل همه جرمها میشه؟

یک وکیل

همکارم پاسخ کامل را ارائه نمودند زندان باز و نیمه باز برای کسانی است یا مرتکب جرایم غیرعمدی هستند یا مرتکب جرایم عمدی شده و مدتی از محکومیت خود را گذرانده‌اند