مشاوره حقوقی رایگان - زندان باز

سلام
واسه محکومیت سفته در پرونده های حقوقی که مبلغ 1میلیارد هست آیا طرف میتونه زندان باز استفاده کنه بره بیرون بیاد یا نه؟ یا طبق ماده 3 قانون اجرای احکام مدنی باید حتما تسویه کنه تا بتونه مرخصی یا زندان باز بره ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زندان باز برای محکومیت های مالی نیست یا باید دادخواست اعسار بدهید و یا اینکه کامل تسویه کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یا دادخواست اعسار دهید یا پرداخت کامل بدهی

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام این امتیاز برای محکومیت مالی نمی باشد چه آنکه زندانی بدهکار بوده و باید بدهی خود را تسویه نماید و مادامی که بدهی تسویه نشود و یا ترتیبی برای پرداخت آن داده نشود امکان آزادی مهیا نیست لذا می توانید ضمن مراجعه به وکیل دادگستری درخواست تنظیم دادخواست اعسار نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در مورد محکومیت مالی امکان حبس باز نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درصورت عدم تمکن مالی می توانید اعسار دهید