مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از برق مشاع برای پمپ

با سلام در طبقه پنجم ما شخصی زندگی می کند که برای خودش پمپ مجزا گذاشته که از تانکر ساکنین استفاده می کند ( دو پمپ از یک تانکر ) و از برق مشاع ساختمان استفاده می کند و اصرار دارد که آب به طبقه ایشان نمی رسد البته بدون اطلاع قبلی لوله کشی خود را از داخل آسانسور کشیده است این خلاف قوانین آپارتمان نشینی نیست ؟؟؟ اگر امکان دارد راجع به لوله کشی داخل آسانسور و استفاده جدا از برق مشاع راهنمایی بفرمایید برای حل این موضوع به کجا مراجعه کنیم ؟؟؟ ایشان اصرار دارد که از برق مشاع برای پمپ خود استفاده می کند.

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

این نوع لوله کشی ، ایمنی ساکنین را بخطر می اندازد به شهرداری شکایت کنید