مشاوره حقوقی رایگان - دفاع در برابر وکیل همسرم که دفاعیات بی ربط و بی اساس مطرح میکنند چگونه است؟

با سلام و عرض ادب سپاسگزارم از وقتی که برای پاسخ به سوالات میگذارید و همچنین سایت خوبتون
بنده زوجه(دوشیزه) هستم و چهار شکایت مهریه نفقه معوقه ترک انفاق و مسکن از همسرم ارائه دادم.
همسرم برای هر 4 پرونده یک وکیل خانم استخدام کردند.
دیروز جلسه ی نفقه ی معوقه داشتیم رای بدوی 350 هزار تومان بود که وکیل همسرم اعتراض کرده بودند
در شورای حل اختلاف با حضور دو قاضی خانم، از بنده توضیحاتی خواستند و ارائه دادم ولی وکیل همسرم مداوم وسط صحبت من میپریدند و بقول معروف حرف های خاله زنکی میزدن ولی بنده به اظهاراتشون واکنشی نداشتم و خانم قاضی گفتند که ما نفقه رو 350 تعیین کردیم نظر موکل شما چیه؟ که ایشون گفتند موکل من بیشتر 200 نمیدن ولی خب با اظهارات و دفاعیات بنده و صحبت های خانم قاضی ایشون نتونستند کمتری دفاعی انجام بدن و همون 350 قطعی شد. ایشون هیچ دفاعی از همسر بنده انجام ندادند حتی برای مثال نگفتند که موکل من شرایط مالی خوبی نداره اگر میشه یه مقدار رقم رو کم کنید...فقط حرفای بی ربط و بی اساس میزدن که جو رو متشنج کنند و در اخر رای به نفع بنده صادر شد. وقتی از اتاق قاضی بیرون اومدیم ایشون بدو بدو خودشونو به بنده رسوندن و تهمت فحشا و بیماری ام اس به بنده زدند و تهدید کردن که شکایت میکنن و منتظر نامه پزشکی قانونی باشم منم گفتم قطعا منتظرم و به تبع بعدش اعاده حیثیت میکنم.
حالا با توجه به توضیحاتی که خدمتتون ارائه دادم و عذر خواهی میکنم که طولانی شد بنده در جلسه اعسار مهریه چطور مقابل این خانم دفاع کنم؟ چون فقط قصدشون بهم ریختن روحیه بندست که خداروشکر نتونستن کاری کنن
از نظر اطلاعات حقوقی هم فکر میکنم خیلی ضعیف باشن چون به قاضی نفقه گفتن که ما میخوایم الزام به تمکین بدیم و خانم قاضی داد زدند سرشون و گفتند خانم وکیل وقتی حرف از دوشیزه بودن میاد وسط دهن وکیل و قاضی و قانون بسته است! الزام به تمکین واسه دوشیزگی معنا نداره بعد بنده در ادامه ی صحبت های قاضی گفتم بله بنده حق حبس دارم و این خانم وکیل حتی نمیدونست حق حبس چیه‌...و خارج از دادگاه شروع به تهمت و افترا و تهدید کردند خواهش میکنم راهکاری پیش روم بذارید ممنونم بنده وکیل ندارم و کارای پروندمو خودم انجام دادم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خب بزرگوار شماهم یک وکیل استخدام کنید
درخصوص اظهاراتی که فرمودید بله بعضا درجلسه دادگاه صحبت ها وحرف های بی ربط وبی پایه واساس زده میشود که طبیعتا از افراد حرفه ای اینگونه گفتار بعید است لکن درخصوص ورود درماهیت پرونده نفقه بلحاظ باکره بودن جنابعالی شما درحمایت قانون هستید و مجازید تااز مطلق وظایف زناشویی درقبال زوج امتناع کنید تاایشان مهریه را پرداخت کنند واین امتناع مسقط حق نفقه نیز نمی باشد چراکه عذری قانونی است وطبیعتا شما درپرونده نفقه پیروز هستید مگراینکه زوج اثبات کند که نفقه پرداخت کرده است درمورد دفاع از دعوای اعسار هم اولا که معسر کسی است که اموالی جز مستثنیات دین ندارد و زوج مکلف است لیست اموالش را به دادگاه اعلام کندودادگاه هم تکلیف دارد که اموال زوج رااستعلام کند بنابراین اگر اموالی غیراز مستثنیات دین دارد می توانید بامعرفی به دادگاه و اعلام معسرنبودن ایشان ازخوددفاع کنید یااینکه چنانچه شاهدهای که به دادگاه معرفی کرده اندشرایط شهادت رانداشته باشندباذکرعلت جرح کنید