مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک مزایده ای

با سلام یک سال قبل یه زمین کشاورزی از یک خانم که بعد از مزایده به عنوان مهریه به خانم میرسه خریداری کردم در ضمن ملک کشاورزی برای شوهر خانم بوده که از پدرش طی یه مبایعه نامه خریداری کرده بوده.الان با توجه به تورم ملک مورد نظر خانواده یعنی وراث خانواده شوهره ادعا دارن این ملک برای سایر وراث هم بوده در صورتی که در اداره آب پروانه چاه کشاورزی به نام شوهر خانم بوده و یکی از برادراش هم امضا کرده آیا
میتونن ادعای صوری بودن مبایعه نامه کنن

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نیاز به بررسی مدارک دارد

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، کسانی که ادعای صوری بودن یا موروثی بودن مال مورد تنازع دارند بایستی ادعای خود را به صورت قانونی و با دلایل محکمه پسند اثبات کنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صرف ادعا کافی نیست و وراث باید با طرح دعوا ادعای خود را ثابت کنند که به نظر به راحتی قابل اثبات نیست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود اشخاصی که ادعای صوری بودن دارند باسد یتوانند ثابت نمایند.