مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه و سهم از ملک مشاعی

با سلام
پیرو سوال مبنی بر خرید ملک مزایده ای و رای صادره در صورتجلسه مزایده مبنی بر محفوظ بودن یک سهم از ملک مشاعی آیا وجاهت قانونی دارد میتوان اعتراض کرد، همچنین از وکلای محترم که در گروه حضور دارند درخواست میکنم درگاهی را معرفی کنند تا مستندات موجود را جهت اظهار نظر عزیزان ارسال کنم. باز هم ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. مشکل خاصی ندارد و فقط زمین مشاع
است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر مشکل خاصی نیست و قانوانی میباشد

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

قسمت ارسال مستندات را با مشاوره تلفنی فعال

کتایون سراج

کتایون سراج :

سلام وقت بخیر اگر منظورتون انتقال ملک مشاعی از طریق مزایده است ایرادی بر آن وارد نیست هر چند توضیح سوال ناقص است جهت مشاوره و توضیحات بیشتر میتوانید تماس بگیرید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام منع قانونی ندارد بزرگوار

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر شش دانگ از ملک را خریده اید مشکل دارد .

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام لازمه اجرای آن صورتجلس توافق با سایر مالین مشاعی آن قطعه هست

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام منعی نداردجهت مشاوره بیشترودقیقتروتوضیحات تکمیلی میتوانیدتماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

انجام ملک مشاعی باسد مزایده آن منع قانونی ندارد در صورتی که تمایل به ارائه مستندات خود جهت توضیحات کامل و ارائه راهکار حقوقی مناسب باشید می توانید از پنل ارسال مدارک ومستندات اقدام نمایید