مشاوره حقوقی رایگان - ادامه تحصیل

سلام ممنون از جواب وکلای محترم یه سوال دیگه داشتم ممنون جوابشو بهم بدین خانمم یک ترم دیگه ش مونده که درسش تمام بشه ترم اخرم که بشه امکان اینو نداره مهمانی بهش بدن شهری که محل زندگی مشترکمون هست با انتقالی موافقت نمیکنن بعدش من وقتی با ایشون ازدواج کردم دانشجوی همان شهری بودند که الان دوباره دارن تحصیل میکنن شهر خود خانمم تو عقدنامه ننوشتم که کجا باید ادامه تحصیل بده فقط نوشتم با ادامه تحصیلشون تا مقطع دکترا موافقم من الان دوباره میتونم با این شرایط که خدمتتون عرض کردم نزارم خانمم درس بخونه؟ ممنونتون میشم دوباره جوابمو بدین

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " شما در فرض سوال هیچ حق قانونی جهت مانع ادامه تحصیل (در هر جای کشور که باشد) و حتی اشتغال همسرتان که شغلش منافی مصالح خانوادگی نباشد را ندارید .

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

تحصیل و اشتغال حق ایشان هست و شما قانونا حقی بر منع ان ندارید

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز مینمایم