مشاوره حقوقی رایگان - ادامه تحصیل

سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم
من تو عقدنامه موافقت کردم نوشتم که خانمم ادامه تحصیل بده الان دو ترم مهمانی گرفتن در شهرمحل سکونت زندگی مشترکمون درس خوندن ولی الان برا ترم مهرماه مهمانی نگرفتن و در همون دانشگاهی که اول بودن ادامه تحصیل دادن الان برا رفتن به دانشگاهشون باید از شهر به شهری دیگه مسافت کوتاهی رو طی کنه من میتونم مانع ادامه تحصیلشون بشم میتونم نزارم ادامه تحصیل بده که نره دانشگاه کمکم کنید ممنونتون میشم

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

همچین امکانی برای شما فراهم نیست تحصیل کردن حق احاد افراد جامعه هست مضافا به اینکه شما این حق را در عقدنیز پذیرفته اید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بر اساس آیین نامه جدید همسر شما می تواند به صورت کامل پذیرش دانشگاه شهر شما را به دو دلیل بگیرد
1 مونث است
2 مزدوج شده است
ضمنن اگرچه با نظر همکار بسیار ارجمند و استاد بزرگوار جناب نجفی نیز موافق هستم ولی شما می توانید به این مهم اشاره نمایید که با وجود شرایط پذیرش در شهر محل زندگی الزام به حضور در این شهر شوند.

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم