مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

باسلام همسرم بی دلیل طلاق میخواد قاضی من مجاب کرد طلاق بدم حالا خانواده همسرم میگن وسایل که من گرفتم تو سیاهه از من امضا گرفتن ولی فاکتور خرید دارم بعدشم من که وسایل گرفتم برای زندگی نه همسرم طلاق بی دلیل بخواد وسایلم ببره آیا میتونم ندم وسایل باتشکر فراوان

پاسخ ها :

هادي  مشهدي كاظمي

جناب آقای هادي مشهدي كاظمي :

سلام. کارهای زیادی میتوانید انجام دهید، مخصوصا اگر هنوز صیغه طلاق جاری نشده باشد، حتما حضوری با تمام مدارک و رای های دادگاه به یک وکیل مراجعه کنید