مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

با سلام چند ماه پیش یه کارگر افغان از سر کار یکی از کارتای بانکیم و سیمکارتی از تو‌کیفمو دزدیده و من هم خبر نشدم اصلا بعد از یه شخصی تو برنامه سایت آگهی کلاهبرداری کرده به مبلغ پنجاه هزار تومن و اون شخص رفته از من شکایت کرده تو شمال کشور من جنوبم خودم هیچ چیزی ازش نمیدونم هیچ راه دسترسی بهش پیدا نکردم ابلاغیه اومده ک امروز دادگاهه و قرار رای صادر بشه ساعت نه حاضر بشم واس تفهیم اتهامو اخرین دفاعیت اما من جنوب کشورم و کارگریم خودم نتونستم برم شمال شبو روزم گرفته شده فقط میخام اینو بدون که ایا واس پنجاه هزار تومن تو رای دادگاه حبس و زندان صادر میکنن؟؟جریمه نقدی باشه هر چقد میدم فقط میخام بدونم یعنی واس پنجاه هزار تومنم رای حبس میدن ؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
این ادعای شما که سیم کارت و کارت بانکی شما به سرقت رفته و شما اطلاعی نداشته از نظر دادگاه قابل قبول نیست و دادگاه اگر خوشبینانه به موضوع رسیدگی کند فرض بر این است که شما سیم کارت و کارت خود را در اختیار اتباع افغان قرار داده اید .
به هر حال بهتر است رضایت شاکی را بگیرید و با توجه به توضیحات شما اگر سابقه کیفری نداشته باشید و در دادگاه حاضر شوید و دفاعیات خود را مطرح کنید مشکل خاصی پیش نمیاد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما قابل بررسی جهت ارائه نظر حقوقی می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
و شما باید از طریق دفتر خدمات قضایی ، لایحه دفاعیه دقیق برای دادسرا ارسال نمایید