مشاوره حقوقی رایگان - پرونده طی نامه شماره اعاده شد

پرونده از تجدید نظر طی نامه شماره ... اعاده شد البته وقت نظارت داشت ولی الان نوشته پرونده مختومه شد.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
احتمالا دادگاه تجدیدنظر رای صادر شده است اگر ابلاغ نیومده منتظر ابلاغ دادگاه باشید یا حضورا پیگیری کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وقت نظارت مربوط به شعبه هست و اگر مختومه شده به زودی ابلاغ می اید اگر نیامد حضورا پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

هر اقدامی که روی رونده صورت بگیرد ابلاغ م یآید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

به سلام به شعبه مراجعه و حضوری پیگیری نماییدضمن اینکه وقت نظارت مربوط به شعبه می باشدودادگاه بدون حضورطرفین رسیدگی می نماید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

حضورا از شعبه پیگیری نمایید