مشاوره حقوقی رایگان - صاحب پلاک رو پیدا نمیکنم

سلام. ببخشید من یک ماشین خریدم از یک نفر دیگه اون باز از یکی دیگه خریده الان نمی‌دونم صاحب پلاک کجا هست اگه میشه راهنماییم کنید

پاسخ ها :

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست فک پلاک و انتقال پلاک به طرفیت فروشنده مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
علیه صاحب پلاک و فروشنده دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید.
اگر نشانی صاحب پلاک را ندارید مجهول المکان اعلام کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق اداره شماره گذاری موضوع را پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام آدرس خوانده را مجهول المکان اعلام کنید

سمیه جدی گلی

سرکار خانم سمیه جدی گلی :

با استناد به ادرس داخل مبایعه نامه صرفا میتوانید دادخواست مطرح کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به نشانی داخل مبایعنامه رجوع نمایید ویا در صورت نداشتن مجهول المکان اعلام نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

✅سلام
با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی دادخواست فک پلاک و انتقال پلاک به طرفیت فروشنده مطرح کنی

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما میتوانیدبه آدرس داخل مبایعه نامه مراجعه نماییدودرصورتی که آدرسی ذکرنگردیده آدرس خوانده رامجهوالمکان معرفی نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست فک پلاک بدید اگر آدرس ندارید مجهول المکان معرفی کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به
فک پلاک به طرفیت فروشنده و ایادی
قبلی اقامه نمایید