مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

با سلام،من یک ماشین خریدم صاحب پلاک رو هر چی گشتم پیدا نکردم نه شماره ای داره نه آدرسی،از کجا و چجوری باید اقدام کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مشخصات صاحب پلاک در قرارداد و برگ سبز قید شده است.
می توانید دادخواست بدهید و با حکم دادگاه نسبت تعویض پلاک اقدام کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست مناسب تقدیم کنید و آدرس خوانده را اگر ثنا ندارد، مجهول المکان اعلام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از دادگاه باید الزام به تعویض پلاک بدید و آدرس را مجهول آلمان اعلام کنید