مشاوره حقوقی رایگان - عدم دسترسی به صاحب پلاک خودرو

با سلام.بنده چند سال قبل ماشینی خریدم وانزمان مالک وکالتی دادن که نتونستم در موعد مقرر تعویض پلاک کنم .بعد از آن هرچه سعی کردم نتونستم آدرس یا تلفنی از آون آقا که شهرستانی بود گیر بیارم .تلفن قبلیش هم واگذار شده .لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست الزام به فک پلاک و الزام به تنظیم سند رسمی اقامه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
بدواً اظهارنامه ارسال دارید
اگر افاقه ننمود
دادخواست الزام به فک پلاک مطرح بفرمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طرح دعوی کنید و آدرس را مجهول المکان اعلام کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست الزام به فک پلاک مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید دادخواست الزام به تعویض پلاک بدهید و اگر آدرسی پیدا نکردید مجهول امکان اعلام کنید

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام باید دادخواست الزام به فک پلاک خودرو و الزام به تنظیم سند رسمی انتقال به طرفیت ایشان دهید با نام و نام خانوادگی و شماره ملی می توانید ثبت کنید

زهرا مهرانپور

سرکار خانم زهرا مهرانپور :

سلام.دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه ایشان ثبت کنید.

نجم الدین سپهوند

نجم الدین سپهوند :

سلام
از طریق دادگاه ملزم به تنطیم سند رسمی تعویض پلاکش کن البته اگر سند بنام طرف باشه به استناد همون قولنامه خرید و این وکالت محضری از طریق دادگاه اقدام کن

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر نام و نام خانوادگی و کد ملی اش را دارید ( از روی وکالتنامه) و ایشان ثنا داشته باشند می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست الزام به فک‌پلاک دهید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با مدارک خریدی که دارید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به دادگاه تقدیم نمایید ،

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و الزام به فک پلاک و تنظیم سند رسمی بدهید و خوانده را مجهول المکان معرفی کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید از طریق دادگاه اقدام فک پلاک و انتقال سند شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست الزام به حضور در مراکز تعویض پلاک بدهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادخواست الزام به فک پلاک مطرح نمایید