مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد

مغازه ای کرایه کردم ،، به مدت یکسال بعد از 5 ماه مالک گفت برای ده روز تخلیه کن تا تعمیرات کنم فقط ده روز بعد برگرد ،، ده شده چهار ماه شب عید موقعه فروشم بود که متأسفانه مغازه آماده نبود و‌ کلی خسارت دیدم من کل سال کرایه دادم بخاطر دو ماه آخر سال که متأسفانه بیکار شدم آیا شکایت کنم دادگاه خسارت بهم تعلق میگیرد از مالک؟

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

اگر قراداد ندارید و این موارد مکتوب نشده اثبات موضوع سخته و نمی تونی طرف و حداقل به استرداد یا کسر اجاره بهای 4 ماه محکوم بکنی