مشاوره حقوقی رایگان - راه حل

با سلام و عرض خسته نباشید.
در محیط کارم در دفتر انتقادات و پیشنهادات شهروند خانومی نوشته که بنده به ایشان چشمک زدم و ازش شماره تماس خواستم و بنده رو چشم ناپاک خطاب کرده.
تهمتی ناروا بهم زده شده. در مدت 7 سال سابقه کار در محل های مختلف و تایید بر پاکی و متدین بودن از اهالی محل و همکاران

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، چشمک زدن و شماره تلفن گرفتن اگر مصداق مزاحمت برای نوامیس مردم پیدا ننماید جرم نیست و مجازاتی ندارد هر چند از لحاظ تخلفات اداری دستگاههای اجرایی و آئین نامه های انضباطی کارگاههای مشمول قانون کار موضوع شکایت بطور عرفی و نه قانونی ثابت گردد کارفرما اینگونه رفتارها را در محیط کاری هر چند هم ثابت نشود و صرف اینکه اعلام کننده و اخبار کننده خبر یک خانم باشد و احساسات کارفرما را برانگیزد بر نمی تابد و ممکن است تصمیم به اخراج کارمند یا کارگر به بهانه اتمام مدت قرارداد و یا فسخ یکجانبه قرارداد آنهم بطور غیر قانونی بگیرد . ضمن اینکه شکایت افترا در مراجع صالح قضایی هم ممکن است به دلیل فقدان دلیل شاکی یا عدم احراز سوءنیت متهم اثبات نگردد .

یک وکیل

با همکارم همنظر هستم