مشاوره حقوقی رایگان - خرید خانه قولنامه ای از پدرم

با سلام من از پدرم یک خانه ی قولنامه ای خریده ام که کد رهگیری هم خورده میخواستم بدونم نیازی هست که محضری شود یا نه ممنون میشم پاسخ دهید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ثمن معامله پرداخت نشده و معامله صوری می باشد بهتر است به دفترخانه مراجعه کنید صلحنامه تنظیم کنید تا بعدا وراث ادعایی نداشته باشند.
به هر حال اگر ملک سند رسمی داشته باشد بهتر است در دفترخانه سند تنظیم شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

قرارداد دستی هم معتبر است و اما محضری بهتر است

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

اگر محضری شود بهتر است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تکمیلی گرچه قانونا منعی ندارد لکن توصیه می‌شود رسما منتقل گردد در دفاتر اسناد رسمی