مشاوره حقوقی رایگان - خرید خانه قولنامه ای

با سلام .
دوستان من یک خانه مسکونی در یکی از روستاهای زنجان خریدم و خونه رو به صورت قولنامه ای با تایید شورا و دهیار و دو شاهد معامله کردیم . حالا بعد معامله پدر اون فردی که ازش خونه رو خریدم رفته قفل درها رو شکسته و اونجا ساکن شده وقتی گفتم چرا در خونه منو شکستی گفت که پسرم اینجا رو ارزون فروخته قیمتش بالاتره . با ریش سفیدا و شورای حل اختلاف روستا رفتیم که بگیم خونه رو خالی کنه ولی فحاشی میکنه و نمیزازه الان چه کاری از دست من بر میاد.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
میتوانید دعوای خلع ید بطرفیت متصرف طرح نمایید و درخصوص خسارات دعوی تخریب و مطالبه خسارت مطرح کنید

مرجان عسکری جهرمی

سرکار خانم مرجان عسکری جهرمی :

با سلام..ببینید خونه توسط چه کسی معامله شده است>آیا واقعا قیمت وقعی به میزان قابل توجهی با قیمتی که شما خریداری کردید تفاوت داره؟این موضوع با جلب نظر کارشناس قابل تعیین هست اگر مبلغ تفاوت قیمت به اندازه ای فاحش باشه که در اصطلاح فروشنده دچار غبن فاحش شده باشد ممکن است معامله قابل فسخ باشد به استناد خیار غبن که البته اثبات غبن بر عهده خود فروشنده هستش اما در صورتی که تفوت قیمت زیاد نباشه در این صورت شما میتوانید هم به صورت حقوقی و یا به صورت کیفری تحت عنوان غصب و تصرف عدوانی (با توجه به فراهم بودن شرایط)اقامه دعوا کنید و همچنین اگرقفل در رو شکستن تحت عنوان تخریب هم به صورت کیفری میتوانید شکایت کنید