مشاوره حقوقی رایگان - خانه های بدون سند

با سلام و عرض ادب
اگر شخصی خانه ای را با قولنامه بخرد آیا بعدا می تواند سند رسمی بگیرد؟

پاسخ ها :

هوشنگ خضری

هوشنگ خضری:

استان :

سلام، اگر سابقه ثبتی نباشد برابر مقررات مربوط به مواد 147 و 148 قانون ثبت ملک امکان دارد..و اگر منزل سابقه ثبتی دارد، امکان طرح دعوی علیه فروشنده و آنکه سند به نام وی است موجود است.

سيدمحمد  ملازم امام

جناب آقای سيدمحمد ملازم امام :

سلام
اگر منظور از قولنامه همان مبایعه نامه است و فروشنده مالک رسمی ملک یا وکیل وی بوده و یا فروشنده جزء خریداران ملک باشد و اصل قراردادهای خریداران قبلی تا اتصال به مالک را در اختیار داشته و منعی قانونی برای انتقال به خریدار نباشد میتوانید با توافق یا از طریق دادگاه برای تنظیم سند اقدام کنید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورت امکان صدور سند مالکیت وبلامانع بودن آن بله.