مشاوره حقوقی رایگان - صدور پروانه ساختمانی از شهرداری

با سلام خسته نباشید
ملک بنده به مساحت 724 مترمربع دارای مصوب ماده 5 پارکینگ و 7 طبقه مسکونی در قالب 14 واحد که هر طبقه به مساحت 354 مترمربع میباشد و شهرداری محترم حدود 120 میلیون تومان از بنده بابت هزینه پروانه ساختمانی اخذ کرده، حال به علت ادعاهای واهی و شکایت همسایه علیه شهرداری در دادسرا و نفوذ همسایه در مراجع دولتی غیرشهرداری، آن شهرداری از صدور پروانه امتناع میکند و با توجه به دوپلاکه بودن همسایه خود شهرداری در بررسی نقشه مصوب ماده 5 اعلام کرده رضایت از همسایه لازم نیست
بنده را راهنمایی بفرمایید ممنون میشم
در ضمن آیا همسایه بنده میتواند در دادسرا علیه شهرداری جهت ممانعت از صدور پروانه اینجانب بر اساس ماده 5 نماید ؟؟ یا باید از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نماید؟
و نیز بنده را در الزام به صدور پروانه شهرداری براساس مصوبه ماده 5 ملک خودم راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام . از طریق دیوان عدالت اداری اقدام کنید ابتدا می توانید از بازرسی استانداری هم استفاده کنید