مشاوره حقوقی رایگان - حکم اداره کار

ضمن عرض سلام وخسته نباشید.
طی شکایت اینجانب از کارفرما بابت حق و حقوق معوقه و بیمه معوقه از کارفرما پس از منحل کردن شرکت تولیدی، رای اداره کار مبنی بر پرداخت حق و حقوق و بیمه به نام شخص کارفرما صادر شد که پس از مراجعه به اجرای احکام، دادورز شعبه فرموندن ک چون شرکت ثبت نشده هیچی دستتون رو نمیگیره!!! و باید شرکت کد داشته باشه؟
میخواستم بدونم آیا این تقصیر منه؟
و اینکه وقتی حکم به نام فرد صادر شده ک کارفرما بودن آیا باید اجرای احکام دنبال کد شرکتی منحل شده باشه؟!

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید علیه شخص وفق رای اجرائیه صادر گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اداره کار شخص کارفرما را محکوم کرده باشد نیازی به کد شرکت نیست و اجرای احکام مکلف است اموال کارفرما را توقیف کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر باید حکم بر علیه شخص کارفرما اجرا بشود و اجرائیه صادر گردد و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر اجرای احکام مکلف است رای را اجرا کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر علیه شخص کارفرما رای صادر شده باید اجرا شود