مشاوره حقوقی رایگان - دیه

باسلام. پدر بنده در بهمن ماه سال97 در محل کار خود فوت کردن. پزشک قانونی علت مرگ را ضربه به سر تشخیص دادن که هم وکیل هم دادگاه گفتن که کشته شده. 2سال اول خیلی پیگیری کردیم ولی به هیچ نتیجه ای نرسیدیم. من خانومی 25 ساله هستم و متاهلم و یک خواهر کوچکتر از خودم دارم که مجرده. مادرمون خیلی سال پیش فوت کردن. پدرم نه مادر دارد و نه پدر فقط چندتا خواهر دارن. ما درحال حاضر شرایط گرفتن وکیل نداریم. سوال بنده اینه که ایا ما الان میتونیم درخواست گرفتن دیه بدیم؟ و اینکه دیه طبق سال93 تعلق میگیره یا به نرخ روز هستش؟ و اینکه دیه فقط به من و خواهرم میرسه؟ ممنون میشم زود جواب بدید.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

دیگه به نرخ روز تعیین می گردد وبه شما خواهرتان می رسد بله می توانید مطالبه دیگه کنید .شما تماس بگیرید تا بیشتر راهنماییتان کنم.

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

دیه فقط به شما و خواهرتون تعلق میگیره.اولین موضوع این هست که بدونید دیه پدرتون رو چطور مطالبه کنید.بعد از آن نوبت به میزان دیه میرسه که باید به نرخ روز پرداخت بشه.ضمنا قید نکردید که فوت پدرتون بر اثر صانحه کاری بوده یا قتل عمد؟چون در نحوه مطالبه دیه تاثیر داره.